Info

Kentucky Straight Bourbon Whiskey – 45°

Beschrijving

Bulleit is een bourbon whiskey uit Kentucky die, ondanks wat je zou vermoeden, heerlijk schoon en glad uit de hoek komt. Dat komt vooral door de aanwezigheid van een grote hoeveelheid rogge. Aroma’s van vanille en pekelkruiden, smaken van honing, granen en pralines kenmerken deze parel uit Kentucky.

Een zeer ontvankelijke bourbon voor de niet-bourbondrinker. Deze drank blijft toch trouw genoeg aan de bourbon traditie om ook de bourbon liefhebber te kunnen bekoren.

Herkomst

Het was een oud familierecept dat Thomas E. Bulleit Jr. in 1987 nieuw leven in blies. Door trouw te blijven aan het recept van zijn voorvaderen, was hij in staat om de legendarische bourbon opnieuw te creëren zoals zijn grootvader, Augustus Bulleit, hem dat 150 jaar geleden had voorgedaan. De wedergeboorte van het legendarische recept was een feit.

Tasting notes

Neus: vanille, pekelkruiden

Smaak: honing, granen, vanille

Serveertip

In het algemeen drink je bourbon best met een ijsblokje of whiskystone. Deze bourbon laat zich echter ook perfect neat drinken.

Sociale media
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram
Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Unsupported get request. Object with ID 'WhiskyShareBelgium' does not exist, cannot be loaded due to missing permissions, or does not support this operation. Please read the Graph API documentation at https://developers.facebook.com/docs/graph-api
Type: GraphMethodException
Code: 100
Subcode: 33
Please refer to our Error Message Reference.