Info

Lemon Infused Blended Italian Rum – 40°

Beschrijving

Di Fiorito Lemon Infused Rum is een Italiaanse blend van rums uit Guatemala, Nicaragua, Jamaica en Trinidad & Tobago.

Smaak

De rum wordt op handgeschilde schillen van de beste biologische citroenen gegoten. Zo krijg je een heerlijke mix van de volheid van dark rum en de frisheid van citroen. Een echte aanrader tijdens de zomerdagen als alternatief voor limoncello.

Herkomst

De roots van Fiorito liggen in Sicilië. Daar kwamen de makers in contact met de originele Italiaanse limoncello die volgens een traditioneel recept was gemaakt. Zwaar onder de indruk besloten zij het recept te gebruiken en het merk Fiorito werd geboren. Deze rum is dan ook volledig gebaseerd op het klassieke limoncello recept. Fiorito werd al bekroond met de zilveren medaille bij de prestigieuze International Wine & Spirits Competition in Londen.

Tasting notes

Geur: fruitig (vooral citroen)

Smaak: zoet en citroen

Kleur: goud

Serveertip

Deze rum kan je heel goed puur drinken of gebruiken in een Cuba Libre, met ginger beer als Dark and stormy of met Fentimans Rose Lemonade.

Sociale media
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram
Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Unsupported get request. Object with ID 'WhiskyShareBelgium' does not exist, cannot be loaded due to missing permissions, or does not support this operation. Please read the Graph API documentation at https://developers.facebook.com/docs/graph-api
Type: GraphMethodException
Code: 100
Subcode: 33
Please refer to our Error Message Reference.